AHLR GRUNNKURS

Norsk grunnkurs i «Avansert HLR» er utarbeidet av Norsk Resuscitasjonsråd for alt helsepersonell som er involvert i avansert behandling av hjertestans hos voksne. Kurset er egnet for medisinstudenter som skal lære AHLR og har høy nytteverdi både i studiene, studiejobben, den kommende legerollen og på CV'n som jobb- og turnussøker.

Lyst å være med på kurs?

AHLR er et praktisk kurs der du som kursdeltaker lærer å behandle hjertestans, herunder basal HLR, defibrillering, bruk av hjelpemidler og medikamenter i team.

Vi kan love en dag fylt av spenning og moro, hvor du lærer å takle situasjoner det bare er et tidsspørsmål før du havner i. 

Teoretisk forberedelsesdel som du gjør hjemme før kursdagen i form av e-læring og elektronisk kursbok. 

Praktisk kursdag hvor du samarbeider med andre deltakere og trener AHLR i virkelighetsnære scenarioer, hvor dere f.eks fungerer som et stansteam på sykehus, legevakt eller ambulanse.

Det faglige innholdet i kurset bygger på retningslinjer publisert i 2015 av European Resuscitation Council (ERC), og er deretter tilpasset av Norsk Resuscitasjonsråd (NRR) iht. norske retningslinjer.

For å kunne delta på kurset skal man som medisinstudent være på 3.-6. studieår. Det kreves dessuten grunnleggende forkunnskaper i grunnleggende hjerte-lungeredning. 

For deg som ikke har grunnleggende HLR-ferdigheter arrangerer vi ved AMGs kurshelger HHLR-kurs på fredagen, slik at du kan delta på dette samme helg som du deltar på AHLR.

Har du grunnleggende ferdigheter får du tilbud om å delta på BHLR-trening/gjeoppfriskning fredag*.

Fra NRRs retningslinjer:

«Som AHLR utøver bør du ha gode ferdigheter i praktisk HLR med fokus på riktig frekvens og dybde av brystkompresjoner. Det er ikke et krav, men spesielt for helsepersonell med manglende eller liten HLR-erfaring, anbefales det sterkt å ta HHLR-kurset før AHLR kurset. »

20160227_AMG_0008

Før oppmøte på den praktiske kursdagen skal e-læringen være gjennomført og bestått i AHLR. Dersom dette ikke kan dokumenteres på kursdagen kan du ikke delta på kurset.

Lisens til elektronisk kursbok/e-læring sendes ut til påmeldte kursdeltakere på e-post, senest 2 uker før kurs. Er du påmeldt til vårt AHLR-kurs og har ikke mottatt denne informasjonen er det viktig at du tar kontakt.  • Elektronisk kursbok/e-læring fra NRR
  • Kursdiplom
  • NRR-godkjenning som AHLR-utøver (les mer om vedlikeholdskrav)
  • AMGs Pocketmask (til odel og eie)
  • Lunsj under kursdagen
  • 1,5 time BHLR-oppfriskning før kursdagen (med forbehold enkelte kurshelger)*
20160227_AMG_0048

Nmf- og ANSA-medlem: 790 kr

Ikke-meldem: 1 550 kr

Ca. 8-9 timer

Lunjs er inkludert i prisen

 

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss.