HHLR- Kurs

Hjerte- og Lungeredning for Helsepersonell

HLR for Helsepersonell (HHLR) er et av NRRs nyeste kurskonsept. Kurset gjennomgår HLR både alene og i samarbeid med makker, samt bruk av aktuelle hjelpemidler for helsepersonell som hjertestarter, pocket mask, oksygen og hjertebrett. Kurset holder fokus på de basale, og viktigste ferdighetene ved hjertestans som kompresjoner, ventilering og defibrillering. 

For å bli trygg i et hjertestans-scenario er det tre ting som gjelder:
trening, trening og trening.

Vil du være med å lære og trene på hjerte- og lungeredning?

Førstehjelp er ferskvare og er noe man aldri kan få trent nok på. Gjennom dette kurset får du realistisk og virkelighetstro scenariotrening og god kjennskap til norske HLR-retningslinjer. Vi tilpasser kurset spesielt til deg som norsk helsefagsstudent i utlandet.

Krav til deltakeren

HHLR-kurset er åpent for alle studieår og stiller ikke krav til forkunnskaper utover den teoretiske forberedelse som er en del av kurset (se under).

Krav til forberedelse

Før oppmøte på den praktiske kursdagen skal tilsendt elektronisk kursbok være gjennomlest og e-læring bestått. Dersom dette ikke kan dokumenteres på kursdagen kan du ikke delta på kurset.

Priser

  • Nmf og ANSA-medlem: 450 kr
  • Ikke-medlem: 900 kr
  • Ikke-studenter: 2000 kr

Varighet

  • 3 timer
  • Se timeplan for kurshelgen for dag og tidspunkt
    (avholdes ofte fredag, lørdag og søndag med både tidlig og sen oppstart lørdag og søndag)

Bestått kurs gir kursbevis som NRR godkjent HHLR-utøver. Dette danner blant annet et solid grunnlag som forventes ved deltakelse på AHLR enten senere i studieforløpet eller samme kurshelg.