Akuttmedisinsk gruppe er opptatt av litt mer enn bare akuttmedisin. Som vi vet nærmer november seg som på folkemunne nå bare blir kalt “movember”. Der har vi tenkt å delta, og vil gjerne at du skal bli med oss å hjelpe. Movember handler om å anlegge det beste av hårpryd du kan oppdrive på overleppa til inntekt for menns helse. Gjennom movember bidrar man til forskning på prostata- og testikkelkreft samt menns psykiske helse.

Derfor spør vi alle dere akuttmedisinere og medisinstudenter rundt om Europa: bli med å anlegg bart i november! Ta bilde av din barteprogresjon, ta bilde av deg og barten deres i morsomme omgivelser eller toppe alt med å ta bildet av deg og barten i en akuttmedisinsk setting. Last opp bilde på instagram med emneknaggen #AMGmovember og @akuttmedisinskgruppe. På www.movember.com vil vi opprette et eget lag: Akuttmedisinsk gruppe. Der kan du joine og bli med på å samle inn penger til movember-aksjonen.

 

Den 30 november (da er vi i Riga) vil vi kåre vinneren av årets AMG-mo. Vi håper du blir med på årets #movember. Les mer om aksjonen på www.movember.com. Vinneren får et Littmann Cardiology III Stethoscope.

Movember71k+3lgQ+OL._SL1500_