AMG kurshelg Bialystok Mars 2017

AHLR REPITISJONSKURS (NRR-godkjent)

Dette er kurset for deg som allerede har deltatt på et NRR-godkjent AHLR-kurs tidligere, men trenger gjenoppfriskning for å vedlikeholde kompetansen og opprettholde statusen som «NRR-godkjent AHLR-utøver».

Lyst å være med på kurs?

Dette repetisjonskurset fra NRR er nytt etter NRRs nyeste retningslinjer og kurskatalog fra høsten 2016. Her får du to timer med utelukkende praktisk trening av AHLR sammen med andre kvalifiserte utøvere og en NRR-sertifisert AHLR-instruktør.

Etter NRRs krav til vedlikehold av godkjenningen som AHLR-utøver bør dette kurset tas årlig!

Gjennom realistiske scenarioer og med utstyr som tilsvarer det du møter ute i den kliniske hverdagen, får du trent AHLR i praksis og i tråd med NRRs nyeste retningslinjer.

 • Anbefales hvert halvår:
  • Øve lokalt med instruktør eller med trente kolleger
 • Krav hvert år:
  • Bestå e-læringen for AHLR-utøvere
  • Bestå repetisjonskurs med instruktør
 • Ved større endringer i retningslinjene:
  • Bestå aktuelt oppdateringskurs, evt. nytt grunnkurs

For å kunne delta på kurset SKAL man ha gyldig kursbevis som AHLR-utøver fra NRR (etter nyeste retningslinjer fra høsten 2016). I tillegg skal kompetansen være vedlikeholdt ihht. ovenstående krav fra NRR.

Dersom du ikke oppfyller kravene til vedlikehold av din NRR-godkjenning, eller har deltatt på nytt grunnkurs etter at siste retningslinjer ble sluppet, må du delta på nytt grunnkurs i AHLR.

Å etablere en PVK eller IV-tilgang er på generelt grunnlag en viktig og mye brukt ferdighet som kommende helsepersonell. En venetilgang er også helt avgjørende for å kunne utføre AHLR med medisinering.

På AHLR-kurset er det begrenset tid og dette er derfor noe vi ikke rekker å trene mye på. Vi kan dermed også anbefale deltakelse på vårt IV & IO-kursi løpet av kurshelgen, hvor du får en full dag med mengdetrening på denne anvendelige ferdigheten.

Før oppmøte på den praktiske kursdagen skal e-læring i AHLR være bestått ila den siste måneden før kurset. Det forventes at man tar frem læreboken i AHLR og frisker opp teorikunnskapene før man møter til kurset.
Dersom bestått e-læring ikke kan dokumenteres på kursdagen kan du ikke delta på kurset.

Nmf- og ANSA-medlem: 450 kr

Ikke-medlem: 790 kr

Ca. 3 timer

Lunjs er inkludert i prisen

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss