Billettsalg til akuttmedisinsk helg i Krakow, Polen 1.-3.april!

I dag braker det løs! Akuttmedisinsk Gruppe (AMG) kommer til Krakow, Polen den 1.-3.april 2016! I dag, søndag, legges det ut billetter til vår akuttmedisinske helg på Billettservice.no klokken 20:00. Av erfaring forsvinner billettene fort, så det anbefales å sitte klar! Ha ditt/dine medlemsnummer klare for å få flotte tilbud på våre spennende og varierte … Continue reading Billettsalg til akuttmedisinsk helg i Krakow, Polen 1.-3.april!

Snart billettslipp til akutthelg i Krakow 1.-3.april!

Snart legges billetter ut til vår akuttmedisinske helg i Krakow 1.-3. april 2016! Følg med på vår hjemmeside og facebookside for fortløpende informasjon! Dette blir en helg vi sent kommer glemme og det kommer tilbys kurs relevante for alle klassetrinn; AHLR-kurs DHLR-kurs Akuttkurs IV/IO-kurs Vi gleder oss til å møte DEG på kurs!       … Continue reading Snart billettslipp til akutthelg i Krakow 1.-3.april!

AHLR-instruktørkurs våren 2016!

AMG holder til våren instruktørkurs for dere med ekstra interesse innenfor akuttmedisin og undervisning! Er du over gjennomsnittet interessert i akuttmedisin? Liker du å lære bort? Kunne du tenkt deg å reise gjennom Europa sammen med en gjeng trivelige medstudenter? AMG søker nye instruktører og tilbyr derfor AHLR-instruktørkurs! Kursets varighet er 3 dager og gir … Continue reading AHLR-instruktørkurs våren 2016!

AMGs kursbyer 2016!

Takk for 2015, kjære akuttmedisinere, og velkommen skal 2016 være!  Vårens plan ser spennende ut, og vi gleder oss stort til å møte akkurat DEG på våre kurs. 26.-28.februar tar vi turen til Martin, Slovakia.  1.-3.april kommer vi tilbake til Krakow, Polen. Dette er to byer med et storslått antall norske medisinstudenter hvor den akuttmedisinske interessen … Continue reading AMGs kursbyer 2016!

Nye internasjonale guidelines

Hjerte-lungeredning er ferskvare.  Det har nå kommet rykende ferske retningslinjer fra European Resuscitation Council (ERC) og American Heart Assosciation (AHA), og vi er her for å holde dere oppdatert i den stadig utviklende akuttverdenen! Fortvil ikke, 30:2 er fremdeles hva man skal forholde seg til, og algoritmen kommer ikke forandre seg stort. Det er dog diskutert … Continue reading Nye internasjonale guidelines